IMG_0400

Mo’sTas is de eerste schooltas van Moana. Toen ze bijna 6 jaar oud was ging ze naar groep 3. Echt naar school. Echt leren lezen, schrijven en rekenen. Iedere ouder kent dat wel. Op een gegeven moment zijn de kinderen echt toe aan iets meer dan alleen spelen. En kinderen weten heel goed wat ze willen dus mijn dochter zei: “mam, ik wil geen roze tas en ook geen prinsessen erop. Ik wil een stoere meiden tas”. Daar sta je dan als moeder of vader. Succes met shoppen! Ik kon de juiste tas niet vinden en dus heb ik het zelf gemaakt.

Want o, o, o, heb je wel eens opgelet hoe kinderen met hun spullen omgaan? Niet alleen jouw kind hoor. Ga maar eens rondkijken op een schoolplein. Tassen worden gegooid en gesmeten, gebruikt als voetbal, als steun bij de handstand. Verdwijnen in de zandbak of in de boom of struiken. Hoe krijg je die tas eind van de dag of eind van de week terug? Alles behalve schoon en fris.

En wat denk je dat dat doet met de inhoud van de tas? Wat zat er ook alweer in? Een boterham met boter en meestal iets smeerbaars. Of misschien zat er een krentenbol, koek of een banaan in. En de beker met limonade, pakje sap yoghurtdrink of chocomel overleeft al dat geweld niet altijd. Ik hoef geen ouder te vertellen hoe zo’n tas er aan het eind van de dag en eind van de week er aan de binnenkant uitziet. Een behoorlijke smurrie!

Dit alles als je al de juiste tas mee naar huis krijgt want alle jongens en meisjes hebben dezelfde tas uit dezelfde winkels, omdat sommige figuren overal op staan (prinsessen, aktiehelden, popsterren, etc)

Wat doe je eraan? Anders dan tegen je kinderen zeggen dat ze zuiniger met hun spulletjes om moeten gaan?
Hoe los je deze tassen kwestie dan op?

Koop een Mo’sTas. Dan heeft je kind een unieke schooltas.

  • Een tas die er anders uitziet dan alle andere schooltassen.
  • Lekker eigenwijs, net als je kind.
  • Vrolijke kleuren, want dat hoort bij kinderen.
  • Stevig van buiten van wasbaar materiaal zodat het in de wasmachine kan en er normaal weer uitkomt.
  • De tussenvoering vangt de eerste schokken op.
  • Net zo mooi aan de binnenkant van materiaal dat je snel met een schoonmaakdoekje schoon en fris maakt.

SONY DSC

Mo’sTas wordt met zorg en per stuk met de hand gemaakt dus niet 1 tas is hetzelfde. Zo blijft jouw kind uniek.
De materialen worden met zorg gekozen. Zo duurzaam mogelijk zodat onze volgende generatie nog langer vooruit kan op moeder aarde.