balloons (1)

Als je jarig bent en je wil graag een gezellig feestje, dan zit je hier goed!

Als je ouder of opvoeder bent van een jarig kind en je wilt iets anders met de kinderen doen dan op andere feestjes, dan is dit de juiste website.

Jongens en meiden kunnen met textiel iets maken waar ze zelf iets aan hebben. Voor de een is dat een coole sleutelhanger en voor de ander een telefoonsleeve.
Wat ook super cool is om te doen? Een kledingstuk verbouwen zodat je het wèl weer aan wilt trekken. Zo heb ik nog veel meer leuke ideeën! Misschien heb je die zelf ook. Daar komen we wel uit. Het is echt niet moeilijk of ingewikkeld. Iedereen kan het, zelfs als je normaal niet zo creatief bent. Je zult
jezelf verrassen!

Ik kom graag om samen met jou en je vrienden en/of vriendinnen er een gezellige boel van te maken. Zorg jij voor de namen van wie je wilt uitnodigen en de lekkere hapjes, dan doe ik de rest. Samen maken we er een geweldig feest van!

Voor de ouders:

In overleg kan ik een compleet aanbod doen met uitnodigingen en taart of cakejes in de stijl van het feest. Bij een feest hoort een goodiebag en ook die verzorg ik graag.

Neem gerust en vrijblijvend contact met mij op. Vragen staat vrij!